Jump to content

Bun venit pe VitalCS Romania
Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. După ce v-ați înregistrat și v-ați logat, veți putea să creați subiecte, să răspundeți postărilor la subiectele existente, să vă dați reputația colegilor, să obțineți propriul dvs. mesager privat, să actualizați postul, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, autentifică-te aici - în caz contrar - creează un cont Gratuit astăzi!

Toggle shoutbox VITALCS.RO ♔ SHOUTBOX ♔


[ANUNȚ FORUM]: Bine ați venit pe comunitate VitalCS România ! Vă dorim ședere plăcută .
[ANUNȚ FORUM]: Suntem o comunitate serioasă şi activă de gaming. Recrutăm staff activ şi serios.
[ANUNȚ FORUM]: Atenție ! Căutăm servere de Counter - Strike 1.6 orice mod !
[ANUNȚ FORUM]: Va rugam sa votati serverul Gta.VitalCS.RO -> http://serveresamp.com/info_server_3028.html , pentru recompense: http://vitalcs.ro/fo...sa-vot-server/.
[ANUNȚ FORUM]: SERVER MINECRAFT: EARTH.VITALCS.RO

@  Sasorii : (15 January 2019 - 09:14 PM)

sal sal

@  Relu. : (15 January 2019 - 09:50 AM)

Neata baiiii

@  Dănuț : (13 January 2019 - 10:13 PM)

Salut

@  Relu. : (13 January 2019 - 01:39 PM)

Salut

@  Enki : (13 January 2019 - 12:05 PM)

Salutare

@  Relu. : (11 January 2019 - 09:28 PM)

@Serpent only one

@  Sasorii : (11 January 2019 - 09:00 PM)

nush

@  Serpent : (11 January 2019 - 08:38 PM)

ma

@  Serpent : (11 January 2019 - 08:38 PM)

aveti 2 servere de samp?

@  Relu. : (11 January 2019 - 06:52 PM)

Salut

@  Enki : (10 January 2019 - 07:40 PM)

@Sasorii salutare

@  Enki : (10 January 2019 - 07:33 PM)

@CătăLyN Am citit si te-am ajutat

@  Sasorii : (10 January 2019 - 04:17 PM)

sallz

@  CătăLyN : (10 January 2019 - 03:15 PM)

@Enki uite te pm .

@  B@ToN : (09 January 2019 - 08:39 PM)

salut

@  Relu. : (09 January 2019 - 04:02 PM)

Salut

@  Enki : (09 January 2019 - 04:00 PM)

SAlutare

@  CătăLyN : (09 January 2019 - 01:29 PM)

da se uită frt cnv la cerere sau?

@  Relu. : (09 January 2019 - 11:22 AM)

Honolulu

@  Sasorii : (08 January 2019 - 10:01 PM)

abu dhabi


Photo

Politica Romaniei.


No replies to this topic

#1
DoM1N1K DeViL

DoM1N1K DeViL

    Membru

  • Membru
  • 53 posts
Steag secuiesc devenit oficial in inima Romaniei. Reactia reprezentantului Guvernului

Steag-secuiesc-devenit-oficial-in-inima-Foto: Facebook/Adrian Jean Andrei
 
 
 
 
 
Prefectul judetului Harghita, Adrian Jean Andrei, a luat pozitie sambata fata de adoptarea steagului secuiesc ca drapel oficial al judetului, afirmand ca este inacceptabil ca o hotarare a Consiliului Judetean sa nu respecte interesele tuturor cetatenilor.

Prefectul a afirmat, intr-o declaratie de presa, ca institutia pe care o conduce va analiza hotararea si se va pronunta asupra legalitatii ei, mai ales ca a fost adoptat acelasi steag al judetului care a fost anulat printr-o hotarare judecatoreasca.

"Este inacceptabil ca o hotarare a Consiliului Judetean sa nu respecte interesele tuturor cetatenilor judetului Harghita. Proiectul de hotarare adoptat de CJ, pentru ca este doar un proiect de hotarare, urmeaza sa parcurga cursul firesc si legal, insa prefectul este cel care se va pronunta asupra legalitatii actului administrativ, avand in vedere ca s-a aprobat acelasi steag al judetului care a fost anulat printr-o hotarare judecatoreasca, ce are putere de lege, ca nefiind steagul judetului Harghita", a declarat Adrian Jean Andrei.

El a adaugat ca si Comisia Nationala de Heraldica trebuie sa se pronunte asupra acestui caz si a reiterat ca va analiza hotararea din toate punctele de vedere, in contextul in care a fost depus un amendament la proiectul de hotarare si din partea comunitatii romanesti.

"Comisia Nationala de Heraldica, dupa toate procedurile legale, va trebui sa se pronunte in acest caz, insa prefectul va analiza din toate punctele de vedere legalitatea hotararii Consiliului Judetean, mai ales ca a fost depus si un amendament din partea comunitatii romanesti", a conchis prefectul.

Steagul secuiesc devine drapel oficial in inima Romaniei

Consiliul Judetean Harghita a aprobat vineri, cu majoritate de voturi, steagul secuiesc ca steag al judetului, decizie pe care a mai luat-o si in 2009, ulterior fiind anulata de instanta.

Proiectul de hotarare, initiat de presedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, a propus cinci variante de steag, prima dintre acestea fiind chiar steagul secuiesc, aprobat ca steag al judetului Harghita in 2009. Pe celelalte patru variante se regaseau culorile albastru si auriu, de pe steagul secuiesc, si/ sau simbolurile de pe acesta, respectiv luna si steaua cu opt raze.

Consilierul judetean liberal Ion Proca a depus un amendament la acest proiect si a solicitat aplicarea simbolului frunzei de stejar, care sa ii reprezinte pe romanii din judet, intrucat "aceasta este o frunza-simbol, cu radacini in cultura, istoria si spiritualitatea neamului romanesc". Amendamentul consilierului liberal a fost respins insa la vot, iar consilierii UDMR si cei ai Partidului Civic Maghiar au decis, din nou, ca steagul secuiesc sa fie steagul judetului Harghita.

La finalul sedintei, presedintele CJ, Borboly Csaba, initiatorul hotararii, a declarat ca acest steag ii reprezinta pe toti locuitorii judetului Harghita, la intrebarile legate de faptul ca romanii nu se simt reprezentati de acest steag raspunsul fiind acelasi: "A fost votat un steag cu majoritate de voturi, care are simboluri ce reprezinta toate comunitatile care traiesc in judetul Harghita".

Steagul secuiesc a fost indepartat, in urma cu cateva zile, de pe cladirea Palatului Administrativ din Miercurea Ciuc si a fost arborat vineri, imediat dupa votul favorabil dat de consilierii judeteni.

.::Contact::.
Y!M: balasoiu_adrian99@yahoo.com
Skype: adrian.ronaldo79
Facebook: https://www.facebook.com/bYrlYs.bWa99 

Profil --EDITED--:http://vitalcs.ro/fo...-dom1n1k-devil/

.::Grad forum::.

swCMC0b.gif  Docamdata nu am nimic ! swCMC0b.gif
swCMC0b.gif    swCMC0b.gif

 swCMC0b.gif

tfBnmXb.gif
Reply to this topic  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users